FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

1.    FIZETÉSI FELTÉTELEK

a)    Banki utalás
A megrendelt termék értékét és a szállítás díját közvetlenül és előre a rendelés visszaigazolása után bankszámlánkra kell banki átutalással befizetni. A rendelés értékét 3 munkanapon belül kell kiegyenlíteni. Amennyiben ez nem történik meg, az Eladó a megrendelést semmisnek tekinti.

Bankszámlaszám: 10403112-50526775-75531004 (K&H Bank)

b)   Utánvétel
A legkedveltebb és legelterjedtebb fizetési mód. A megrendelt termék értékét és a szállítási díjat csomag kézhezvételekor kell kiegyenlíteni.

Megjegyzés: amennyiben a vevő nem veszi át a számára elküldött csomagot, a jövőben csak előreutalással vásárolhat webáruázunkban!

c)    Személyes átvétel
Előzetes egyeztetés esetén Szentendrén.

Személyes átvétel esetén csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

d) Bankkártyával

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. 

 

2.    SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Csomagjainkat a Magyar Posta juttatja el Önhöz.

A házhozszállítás díja banki átutalás esetén 900 Ft. A megrendelt termék az áru értéke és a szállítási költség bankszámlára való beérkezése után kerül kiszállításra.

A házhozszállítás díja utánvétel esetén 1800 Ft. A megrendelt termék értékét és a szállítási díjat csomag kézhezvételekor kell kiegyenlíteni.

Személyes átvétel esetén csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

A megrendelt termék teljesítésének ideje változó, attól függően, hogy kész, vagy elkészítendő ékszert választott. Minden esetben email-ben értesítjük a kézbesítés időpontjáról.

Egyes termékekre rövidebb – 2-6 napos – teljesítést vállalunk, ez a termék adatlapján fel van tüntetve.

Scroll to Top