Vásárlási és szállítási feltételek

Fizetési feltételek

Banki utalás: A megrendelt termék értékét és a szállítás díját közvetlenül és előre a rendelés visszaigazolása után bankszámlánkra kell banki átutalással befizetni. A rendelés értékét 3 munkanapon belül kell kiegyenlíteni. Amennyiben ez nem történik meg az Eladó a megrendelést semmisnek tekinti.

Bankszámlaszám: 10403112-50526775-75531004 (K&H Bank)

Utánvétel: A legkedveltebb és legelterjedtebb fizetési mód. A megrendelt termék értékét és a szállítási díjat csomag kézhezvételekor kell kiegyenlíteni.

Megjegyzés: amennyiben a vevő nem veszi át a számára elküldött csomagot, a jövőben csak előreutalással vásárolhat webáruázunkban!

Személyes átvétel: Lehetőséget biztosítunk a megrendelt termék személyes átvételére átvételi pontunkon a következő címen:

Próbafülke
Budapest 1137
Katona József utca 2/e

Hetente egy alkalommal szállítjuk be a csomagokat átvételi pontunkra, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, amennyiben ezt az átvételi módot választja.

Személyes átvétel esetén előreutalásra vagy készpénzes fizetésre van lehetőség.

Szállítás

Csomagjainkat a Magyar Posta juttatja el Önhöz.

A házhozszállítás díja banki átutalás esetén 900 Ft. A megrendelt termék az áru értéke és a szállítási költség bankszámlára való beérkezése után kerül kiszállításra.

A házhozszállítás díja utánvétel esetén 1800 Ft. A megrendelt termék értékét és a szállítási díjat csomag kézhezvételekor kell kiegyenlíteni.

Lehetőséget biztosítunk a megrendelt termék személyes átvételére partnerboltunkban a következő címen:

Próbafülke
Budapest 1137
Katona József utca 2/e

Személyes átvétel esetén csak készpénzes fizetésre van lehetőség.

A megrendelt termék teljesítésének ideje változó, attól függően, hogy kész, vagy elkészítendő ékszert választott. Minden esetben email-ben értesítjük a kézbesítés időpontjáról.

Egyes termékekre rövidebb, 2-6 napos teljesítést vállalunk, ez a termék adatlapján fel van tüntetve.