NŐ plusz 3 - rendkívüli pályázat három- vagy többgyermekes anyukáknak

NŐ PLUSZ 3 FELHÍVÁS

Felvinczy Zita vagyok, a Felvinczy Jewelry & Fairytale márka megálmodója és alkotója. Egy különleges mesevilág megteremtésén dolgozom ékszereim tervezése és alkotása közben, ahol a női princípiumok felerősödnek, a nőiség, a szépség, az erő és az intuíció veszik át a főbb szerepeket. Egy olyan világ, ahol a nők teljes pompájukban ragyognak, ahol végre elhiszik, hogy micsoda szépség, erő és hatalom birtokosai. Nem véletlenül ez a mottóm: "Nő vagyok, és nem félek használni!"

Minden ékszeremben a lelkem egy kis darabja is benne van, éppen ezért minden ékszeremet szeretem. Az elmúlt napokban kezembe akadtak, azok az ékszerek, amelyeket régebben készítettem és még nem találtak gazdájukra.

Nőként fontosnak tartom, hogy a gyerek mellett is érezzük mindennap, hogy a nőiség erő, ami folyamatosan sugárzik belőlünk, mindeközben nyitottság, sérülékenység is. Édesanyaként én is sok mindent megélek a mindennapokban kisfiammal, Félixszel, tisztában vagyok, hogy mennyire izgalmas, inspiratív, és néha fárasztó, kimerítő szolgálat az anyaság. 

Innen jött a gondolat, hogy olyan sokgyerekes nőknek szeretném ajándékba adni Retro-Felvinczy ékszereimet, akik nap mint nap szembesülnek ezekkel az örömökkel, küzdenek a nehézségekel, akiknek sem idejük, sem energiájuk nem marad arra, hogy önmagukkal foglalkozzanak, viszont örömmel hordanának egy Retro-Felvinczy Ékszert.

Legyen ez az én karácsonyi ajándékom NEKTEK!

A HellóAnyu! és Modernanyu.hu megálmodóival közösen az alábbi felhívást tesszük a Retro-Felvinczy Ékszer jövőbeni viselői számára.

Pályázz Te is egy Retro-Felvinczy ékszerre!

A Retro-Felvinczy Ékszerek, Felvinczy Zita korábbi ékszerkollekcióiból valók, amelyet most kivételesen egy pályázattal el lehet nyerni.


Kik pályázhatnak?

Három-, vagy ennél több gyermekes édesanyák.

Mit kell tenned érte?

Minden nőnek van története. A tied hogyan szól? Írd meg a történetedet! Írd le, hogy hol élsz, mit csinálsz, hány gyereked van. Írd le röviden, hogy kitől hallottál a kiírásról és miért jelentkeztél rá. Írd meg, hogy mit csinálsz szívesen, hogy mi segít abban, hogy nőnek érezd magad a mindennapokban is. A történet ne legyen hosszabb maximum két A4-es oldalnál és kérjük, hogy levélként írd meg Felvinczy Zitának címezve.

„Levél Felvinczy Zitának…” 

  • A történeted mellé küldj egy jó minőségű és aktuális fényképet magadról!
  • Kérlek, azt is jelezd, hogy melyik Retro-Felvinczy Ékszerek tetszenek, amelyet szívesen hordanál. A Retro-Felvinczy Ékszereket megszámoztuk, így könnyebben választhatsz belőlük.
  • Kérlek, iratkozz fel a Felvinczy hírlevélre és lájkold a Felvinczy Jewelry&Fairytale oldalt, hogy a továbbiakban tudjunk értesíteni a felhívás eseményeiről, eredményeiről!

Fontos: A történet beküldői hozzájárulnak ahhoz, hogy a fényképüket és történetüket a www.felvinczy.hu és a hozzátartozó FB-oldalakon közzétegyük.


A  levelet „Levél Felvinczy Zitának” (történet, fotó és ékszer megjelölése) az info@felvinczy.com emailcímre küldjétek be legkésőbb  2015. december 10. éjfélig!

A pályázatokat egy háromtagú zsűri dönti el, amelynek tagjai:

  • Felvinczy Zita, a Felvinczy Jewelry & Fairytale márka megálmodója és alkotója, Félix édesanyja
  • Lipták Orsi, HellóAnyu! baba-, mama- és családbarát kulturális közösségi tér és ökokávézó vezetője, háromgyemekes édesanya
  • C. Szabó Helga, Modernanyu.hu blog írója, háromgyermekes édesanya

Tehát, munkára fel, írjátok meg gyönyörű, különleges, vidám vagy szomorú történeteteket, mi izgatottan és kíváncsian várjuk! 

Várunk minden ékszerre vágyó NŐT szeretettel!

És akkor jöjjenek a főszereplők, az ékszerek:

 

1.

     

2. 

         

3. 

   

 

4. 

    

 

5.

   

 

6. 

   

7. 

 

   

 

8. 

   

 

9. 

  

 

10.

   

 

 

11.

   

12. 

 

   

13.

 

    

 

14.

   

 

 

15.

   

16.

 

   

 

 

 

 

 Partnerünk, médiatámogatónk: