ARTcoaching

Szeretném elmesélni nektek, hogy hogyan jutottam el oda, hogy művészetterápiás csoportokban gondolkodom!
🌸 A terápia itt nem az adekvát szó, de mivel nem találtam megfelelő szakkifejezést, mégis engedjétek meg, hogy ennél maradjak, valójában ez egy öngyógyító folyamat, amiben én facilitátorként és coachként vagyok jelen.
🌸 Na de vissza a kezdetekhez! 2021-ben gondoltam egy merészet, és ismét beiratkoztam egyetemre business coachingot tanulni, több okból is: nagyon sok ismeretem felgyűlt a kezdő női kisvállalkozásokkal kapcsolatosan, marketing, szervezeti kérdések, célok kitűzése, rengeteg tanulás van mögöttem ebben a témában, bónuszként pedig az én célcsoportom is ez, és sokat beszélgetek az ügyfeleimmel, akik sokan mára már barátaim is lettek. Ráadásul azért is, mert ez két percen belül lesz life coaching, szóval azt is megtanultuk!
🌸 Másrészt felismertem, hogy egy női vállalkozás mennyivel érzékenyebb, érzelmesebb, milyen erősen kapcsolódik a magánéletünkhöz, és többnyire teljesen más a dinamikája is. Erőteljesen kapcsolódik személyes életünkhöz, és a privát problémák átsugároznak a vállalkozásba, így a kettőre egységében kell ránézni.
🌸 Továbbá vágytam valami újra, ami azt a képességemet fejlesztette, hogy meglátom az esszenciát, rá tudok tapintani a neuralgikus pontokra, szintetizálom az információkat, és ezek sokszor már magát a problémát is megoldják, feloldják. Tudok jól és értőn kapcsolódni, van tapasztalatom és tudásom ezen a területen, nyitottságom és empátiám, hogy biztonságban érezd magad.
🌸 Mindeközben az egyetemen megismertem két nagyszerű nőt, akik a barátaim lettek, és az Ő javaslatukra okleveles Théta Healer lettem, ami egy csodálatos, fantasztikus módszer, amit a coachingban hihetetlenül jól tudok hasznosítani.
🌸 Hogy hogyan jön ide a MŰVÉSZET?
A művészet átitatja az életemet, ez a lételemem, mint egy oroszlánnak a szavanna, mert ez egy létállapot, életmód, adottság, hogy bármit csinálok, főzök vagy alkotok, azt kreatívan, játékosan, esztétikusan és lehetőleg hatékonyan csinálom.
Tehát összekapcsolódott a coaching a művészettel, és tudtam, hogy ez az én területem, itt tényleg tudok adni magamból, szeretettel, odafigyeléssel, szakértelemmel. Tehát így kezdtem el workshopokban gondolkodni, és most nagyon nagy szeretettel ajánlom fel magam és tudásom, tapasztalatom, és egy jól kidolgozott módszertan mentén megtapasztaljátok ti is ennek a folyamatnak az élményét és transzformatív erejét.
🌸 A közeljövőben pedig arról fogok írni majd nektek, hogy milyen fantasztikus hatással van az alkotás az emberi agyra, el sem hinnétek mire képes! És ezt együtt, csoportban megélni a legnagyobb tapasztalás és örömünnep!
Mindenre van megoldás!
Felvinczy Zita, artcoach
Scroll to Top